Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Glamour modelka Coco Austin (45) si užívá role maminky teprve čtvrt roku, na její postavě ale už několik týdnů není po nedávném těhotenství ani památky. Manželka rappera Ice-T se krátce po porodu začala chlubit nejen vyšperkovanou dcerkou Chanel, ale i svým opět vosím pasem a v neposlední řadě pochopitelně i dekoltem. Jenže model, který zvolila v neděli v noci na večírek v New Jersey, by byl i na předporodní poměry hodně riskantní.

Bazénová párty se konala v Harrah‘s Resortu nacházejícím se v přímořském městě plném hotelů a kasin Atlantic City, které míval v oblibě i Jaromír Jágr. Coco s manželem celou akcí provázeli.

První příležitost blýsknout se od porodu na veřejnosti Coco využila podle očekávání a oblékla si šaty značky Mark Wong Nark od návrháře Toma Marka, které asi přeci jen nebyly koncipovány na modelčin hrudník a jen zázrakem jej udržely na svém místě.

„Mé šaty pro tuhle noc. Nová máma! Poprvé, co máme Chanel, jsme pryč přes noc. Hádám, že si myslíte, že nikdy nebude mít hlad,“ vtipkovala Coco u svých fotek, o které se podělila na Instagramu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám