Hlavní obsah
Článek

Sotva Hilaria Baldwin (32) potvrdila, že s manželem Alecem Baldwinem (66) očekávají třetího potomka, začala kulatící se křivky zveřejňovat na sociální síti. Cvičitelka jógy si mateřství zjevně oblíbila, protože během tří let otěhotněla už potřetí.

Pružná manželka hollywoodského herce už ví, že jako nastávající maminka přibírá jen v pase, takže se může před zrcadlem jen ve spodním prádle vystavovat až do porodu. Na svůj profil už umístila první příspěvek do svého třetího těhotenského alba.

„A naše cesta je opět na počátku! Když jsem očekávala Rafaela, co dva týdny jsem si fotila rostoucí bříško, abych dokázala, že se ženy nemusí za svou postavu v období těhotenství stydět. Ženské tělo je zázrakem, který bychom měli oslavovat místo neustálého sledování váhy,“ napsala Hilaria na sociální síti, kde zveřejnila první fotku z třetího mateřského cyklu. Záhy poté přidala i snímek v krkolomné pozici, jímž dokázala, že je stále ve skvělé formě.

Alec a Hilaria Baldwinovi už spolu mají dvouletou Carmen, jejíž bráška Rafael v červnu oslaví teprve první narozeniny. Herec je navíc otcem dvacetileté Ireland, již si pořídil během manželství s hollywoodskou kolegyní Kim Basinger.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám