Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Z českých obrazovek Adela Banášová (43) zmizela, ale u našich východních sousedů je stále nejoblíbenější osobností televizní zábavy, což dokázala na udílení cen OTO. Kolegyně Leoše Mareše (47) z Česko Slovenské SuperStar byla největší hvězdou téměř nekonečného galavečera.

Slováci televizní ceny pojali velkolepým způsobem, takže se vyhlašování, co se stopáže týče, téměř vyrovnalo oscarovému ceremoniálu. Za moderátorským pultem ale naštěstí stála zkušená profesionálka Banášová společně s Matejem Sajfou Cifrou.

Blondýnka s postavou modelky už o svých schopnostech přesvědčila diváky SuperStar i Testu národa, ale tentokrát dostala scénář k přímému přenosu, s nímž by si většina jejích kolegů nevěděla rady. Přesto se úkolu zhostila na jedničku.

Adéla během slavnostního večera převzala tři ceny. Diváci ji zvolili nejlepší moderátorkou, oceněn byl i její pořad Chart show a Banášová se nakonec stala i absolutní vítězkou ankety OTO. Během moderovacího maratónu ale dostaly pořádně zabrat její nohy, takže po přenosu sundala lodičky a na afterpárty dorazila naboso, což ale nebylo díky dlouhým šatům téměř vidět.

Reklama

Další články

Načítám