Hlavní obsah
Článek

Zřejmě nejvtipnější snímek operního pěvce Štefana Margity (67) je na světě. Zábavnou fotografií, kde zpěváka zdobí neuvěřitelná ohnivá paruka, obočí jako Brežněv a plnovous, se pochlubil Štefan svým fanouškům na sociální síti.

Takhle namaskovaný účinkoval před třemi lety v opeře Zlato rýna v Houstonu. "Fotografie je pár vteřin po premiéře. Unavený, ale šťastný," komentoval fotografii Margita, který se v sobotu vrátil s manželkou Hanou Zagorovou (†75) ze španělské Malagy, která je jejich druhým domovem.

Zagorovou hned po návratu čekal koncert v Kladně a s Petrem Rezkem pojede turné po Čechách a Moravě, Margita bude hvězdou již 19. 4. na Žofíně na galakoncertu Bravo, pane dirigente! k 70. narozeninám legendy české populární hudby Milana Wolfa. Společně s ním na jednom pódiu vystoupí Michal David, Monika Absolonová, Daniel Hůlka, Dasha, Štefan Margita, Yvetta Simonová, Leona Machálková, Ilona Csáková, Jitka Zelenková, Dagmar Patrasová, Marian Vojtko, Michaela Nosková, Milan Drobný a další hvězdy za doprovodu Big Bandu Felixe Slováčka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám