Hlavní obsah
Článek

Když se královna dětských srdcí Dagmar Patrasová (67) loni stala tématem číslo jedna českého šoubyznysu, protože ji její manžel Felix Slováček začal ponižovat mileneckou aférou s mladou Lucií Gelemovou, dávala mu čas, aby se vyřádil a zase se k ní pak pokorně vrátil. Jakmile ale nabyla přesvědčení, že tudy cesta nevede, protože saxofonista se stále ke své múze vracel, chtěla se rozvádět. Žádost o rozdělení manželství už ale stáhla a podle našich informací už se k podobné věci těžko vrátí!

A to přesto, že Slováček začal zlobit i poté, co slíbil sekat latinu a opakovaně se se svou múzou scházel. „Dádu to samozřejmě rozčiluje, je z toho chvílemi naštvaná, jindy velmi nešťastná, ale rozvod znovu asi nebude na pořadu dne. Jednak by bylo komplikované rozdělit společný majetek, hlavně s ním ale prožila tolik let, že už je Felix spíš jako její brácha a mají to úplně jinak,“ říká kamarádka Patrasové s tím, že by samozřejmě byla ráda, kdyby Slováčkovi docvaklo, že Dádu pořád dokola ponižuje.

„Asi by se ho někdo měl zeptat na to, proč to pořád dělá. Ono mu to stále nedochází, že to, co dělá, není úplně v pořádku. Dáda však pořád věří, že z něj zase bude ten starý dobrý Slováček,“ dodal náš pramen. Tak uvidíme…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám