Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho jméno se sice nevyslovuje lehce, ale rozhodně stojí za to, abyste se ho naučili. Michal Bragagnolo má totiž před sebou slibnou kariéru.

Když jsme se s ním naposledy potkali v zákulisí divadla Goja Music Hall těsně před tím, než vystoupil v muzikálu Fantom opery ve své nové roli milovníka Raoula na jeviště, tak jsme se ho ptali právě na nezvyklé příjmení. „Tátu mám Čecha, ale maminka je Italka,” vysvětlil nám sympatický zpěvák, jehož babička a dědeček z maminčiny strany přišli do Čech po druhé světové válce z Itálie.

Díky svým předkům ovládá Michal částečně italštinu, což se mu jako opernímu pěvci v jeho práci hodí. „Většina oper je v italštině, takže pro mě italská libreta nejsou problém.”

Bragagnolo se nám v rozhovoru přiznal, že je aktuálně bez pevného vztahu a otevřený všem možnostem. „Jsem v období, kdy jsem mezi,” láká fanynky Michal Bragagnolo.

Reklama

Další články

Načítám