Hlavní obsah
Článek

Herečku Denisu Pfauserovou diváci zaznamenali především díky nové pohádce Řachanda, v níž si zahrála princeznu s nosíkem nahoru. Věnuje se ale také divadlu, hraje v Dlouhé či Na Jezerce, kde účinkuje ve třech představeních a zkouší čtvrté.

Jmenuje se Dědicové a režie se ujal Juraj Herz. „Není to jen tak nějaká obyčejná hra, je to černá komedie a takové já mám velice rád. Je stručně řečeno o tom, že pohřeb může kromě boje o dědictví odstartovat i situace, nad nimiž zůstává rozum stát a že se při pohřbu nejen truchlí. Víc z pochopitelných důvodů neprozradím. Přijďte, uvidíte,“ pozval Herz diváky na 17. března na 34. premiéru Jezerky.

„My jsme za poslední tři roky přečetli asi 95 her a hledali jsme, co by bylo pro nás nejvíce přijatelné. Když jsme narazili na Dědice, tak jsem si řekl, tohle by mohlo Juraje zaujmout a vtom mi zatelefonoval on, že právě tohle chce dělat. A bylo rozhodnuto. Takže tu komedii si v podstatě vybral on sám,“ dodal ředitel divadla Jan Hrušínský.

V inscenaci vedle zmíněné Pfauserové hrají Miroslav Etzler, Tereza Němcová, Kristýna Hrušínská, Martin Sitta, Martina Hudečková a Andrea Daňková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám