Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skupina Little Mix je dívčí obdobou populárních One Direction. Stejně jako oni vznikla díky pěvecké show X-Factor, jen o rok později. Věk jejích členek Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock a Jesy Nelson je v rozmezí 22 - 24 let, jenže poslední zmiňovaná se od zbytku kapely liší, působí mnohem vyzrálejším dojmem...

Brunetka oplývá bezesporu nejženštějšími křivkami z celé čtveřice, a jelikož se vyžívá ve výrazném make-upu, vypadá pokaždé na pódiu i na červeném koberci o dost starší. Přispívá tomu i její ‚nakřáplý‘ hlas barové zpěvačky.

Jesy si právě kvůli svému vzhledu v počátcích živých vysílání X-Factoru prošla kyber-šikanou. Mnozí diváci show si na jejím místě v uměle vytvořené skupině představovali jiné nadějné zpěvačky.

I když to na první pohled možná tak nevypadá, Jesy během pěti let existence kapely hodně zapracovala na postavě a dnes už rozdíl v proporcích oproti ostatním členkám není zdaleka tak markantní...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám