Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) sice oslaví pětatřicetiny až koncem září, ale už před pár dny ji její partner Vratislav Janda překvapil prvním dárkem. A to pořádným. Na setkání herců Hudebního divadla Karlín si to Monika přihasila v novém autíčku Mini Cooper se stahovací střechou. Kolegům spadla čelist závistí.

"Říkala jsem doma, že bych si měla pořídit nové auto a jaké přesně se mi líbí. Vráťa hned, že mi ho koupí. Strašně jsme se pohádali," vyprávěla Monika před pražskou usedlostí Ladronka, kam přijela svého nového mazlíka vyvenčit.

"Nakonec to skončilo kompromisem. Řekla jsem mu, že v žádném případě nesmí jít o nový vůz, přijde mi to zbytečné. Ostatně ve výbavě, kterou jsem chtěla, by vyšel na šest set tisíc korun," pokračovala.

Mini Cooper, který nakonec dostala, je tři roky starý a vyšel na necelých tři sta tisíc korun. Bylo ale problém sehnat ho ve stříbrné barvě a s automatickou převodovkou. "V Evropě byly snad jen tři takové vozy. Moje autíčko se našlo v belgických Antverpách a k narozeninám mi pro něj dojel můj bratr Marek," uzavřela Monika.

Kolegové zpěvačce připravili velmi nepříjemné překvapení, když její vůz v nestřežené chvíli vyzdobili logy divadla a muzikálu Vražda za oponou, kde bude Monika hrát. "Já je zabiju," děsila se Absolonová, která si myslela, že je přilepili a zničí se jí tak lak. Nakonec se ukázalo, že loga jsou jen magnetická.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám