Hlavní obsah
Článek

Schyluje se k problémům, které vyústí v rozvod, nebo ta holka prostě jen blbne či vtipkuje? Agáta Prachařová (38) překvapila pozorné sledovatele svého videoblogu, v němž řekla, že brzy bude zase jen Hanychová!

Agáta se fotila nahá a natáčela ji u toho reportérka Primy Lenka Špillarová, s níž má projekt Stalkerky. Lence připadalo, že má kámoška blbou náladu, tak ji hned zvěčnila, a když komentovala, že má před sebou naštvanou Prachařovou, ta s ledovým klidem, ale poněkud zhnuseně, oznámila, že brzy zase Hanychovou.

„Málokdo si toho všiml, být vámi, tak se na to zaměřím,“ upozornil redakci na materiál kolega obou žen z Primy, čím dodal zprávě na zajímavosti ještě tím, že možná ví o případném rozkolu modelky a herce něco víc.

Agáta se však dušuje, že jde skutečně jen o legraci. „Opravdu se s Kubou nerozvádíme, právě jste nás zastihli na společné cestě do Pece pod Sněžkou. To byla sranda. I v TopStaru sem tam používám příjmení Prachařová a jindy Hanychová. Skutečně se nic neděje,“ přísahá na Pradu Agáta.

Tak doufejme, že mluví pravdu a ve skutečnosti se při natáčení jen neprořekla. Problémy Prachařovi už měli. Před už drahným časem totiž prosáklo, že modelka měla mít cosi s hokejistou Jiřím Tlustým, po čemž následovala obrovská manželská krize, neboť Jakub Prachař (40) byl přesvědčený, že mu skutečně byla nevěrná (tehdy nám dokonce volal a celé to potvrzoval). Pak ale naštěstí došlo k usmíření a manželé od té doby (alespoň navenek) jsou jako hrdličky.

Reklama

Další články

Načítám