Hlavní obsah
Článek

Muzikálovému zpěvákovi Josefu Vágnerovi se včera v Divadle Broadway při představení Angeliky, kde hraje Nicolase, stala nepříjemnost. V průběhu druhé půlky si vyhodil levé rameno. Zpěvák uklouzl na schodech, když se chystal na scénu. Scéna, ve které se měl Pepa zjevit jako duch, se musela odehrát bez Nicolase.

„Začala jsem zpívat, najednou jsem byla překvapená, proč Pepa na jevišti chybí, až potom jsem zjistila v zákulisí při výměně paruky, co se stalo,“ řekla nám představitelka Angeliky Kamila Nývltová.

„Je to fakt veliká a pro toho, kdo to nezažil, neuvěřitelná bolest. Pořád jsem myslel na to, jak nejrychleji vyhozené rameno vrátit na původní místo. Stalo se mi to již jednou v životě, ale to se mi podařilo rameno vrátit zpět. Při Angelice mi ale musela produkce divadla volat záchranku a ti mi pomohli, rameno jsme nahodili přes křídlo dveří. Díky záchranářům jsem stihl vystoupit i na děkovačce. Po představení jsem odjel na rentgen. Snad bude vše v pořádku,“ popsal Pepa.

Toho trápí i nemocné koleno, které mu zdobí ortéza. Nyní ho ale čeká čtrnáctidenní dovolená v USA, tak snad se dá do pořádku, aby nemusel nazkoušet roli kulhavého Peyraca. Po návratu z Ameriky ho opět čeká účinkování v Angelice a Mýdlovém princi v Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám