Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se zpěvák Phil Collins (65) v roce 2007 rozváděl se svou třetí ženou Orianne Cevey (43), stálo ho to 25 miliónů liber, což je dnes něco přes 870 miliónů korun. Byl to prý tenkrát nejdražší rozvod v britské historii. Po osmi letech ale pár usoudil, že je to k sobě opět táhne a vztah obnovil. Média o tom informovala na konci ledna, zpěvák ale uvedl, že se svou bývalou ženou žije již delší dobu a že se diví, že informace do světa neprosákla dříve.

V pátek se pár i se dvěma společnými syny, v kompletní sestavě poprvé od oznámení návratu, objevil ve společnosti - na charitativním galavečeru nadace The Little Dreams v Miami. Nadaci, která podporuje talentované děti bez finančních prostředků, v roce 2000 založili právě Collins a Cevey.

Čtrnáctiletý Nicholas a jedenáctiletý Matthew jsou nadšení, že se máma a táta dali opět dohromady, a dokonce uvažují o svatbě. „Opět Phila označuji jako svého muže. Jsme si tak blízcí, že je vlastně jedno, zda jsme, nebo nejsme manželé. Přesto jsme rozhodnutí se jednoho dne podruhé vzít,“ řekla Cevey.

„Vždy jsme si byli velmi blízcí, kvůli dětem. Jen v posledním roce jsem si uvědomila, že je to muž mého života,“ uvedla Cevey v jednom z nedávných rozhovorů. A její muž dodal: „Vrátili jsme se k sobě, protože jsme si uvědomili, že jsme udělali chybu. Mnoho lidí tuto šanci nemá, nebo si ji vzájemně nedá.“ Tak snad jim tentokrát manželství vydrží.

Reklama

Další články

Načítám