Hlavní obsah
Článek

Je to víc jak půl roku, co Jakub Kraus zvítězil v soutěži Muž roku. Tento fešák od té doby v péči o své tělo nepolevil, ale jak se zdá, tak ještě víc narostl. Přesvědčili jsme se o tom během cvičebního maratonu MaRS 2016 lidí s roztroušenou sklerózou, kterého se krasavec zúčastnil společně s dalšími známými osobnostmi.

„Živím se jako fitness trenér, mám i svoji firmu, která dělá krabičkovou dietu. Je to můj životní styl. Necvičil jsem jenom kvůli finále Muž roku, ale cvičím každý den. Když necvičím třeba pět dní, tak jsem z toho hrozně nervózní a chybí mi endorfiny,” říká Jakub.

Bylo vidět, že se držitel titulu Muž roku 2015 od srpnového vítězství v soutěži zvětšil. „Na finále jsem se snažil být vyrýsovanější. Ale můj ideál je někde jinde. Nechci být kulturista, ale ani sušenka, něco mezi tím,” říká.

A jak tedy vypadá Jakubův tréninkový plán v průběhu týdne? „Šest dní z týdne cvičím ve fitku. Snažím se ale do toho zařazovat doplňkové sporty jako squash, nebo si ráno jdu zaběhat. Běh tam zařazuji jen proto, abych si vyčistil hlavu, nejsou to žádné maratonské běhy, ale spíš taková dvacetiminutovka po ránu,” říká Jakub Kraus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám