Hlavní obsah
Článek

Byly časy, kdy se tahle blondýnka děsila příchodu léta z jednoho jediného důvodu. Z bezpečí volného kabátu se musela vrhnout do spárů lehkých topů a šortek, a nedej bože i plavek! Sophie Aris ze Stockportu ve Velkém Manchesteru už jako teenagerka nosívala velikost 44, dnes je s blížící se třicítkou populární fitness blogerkou s postavou z říše snů o velikosti 34/36.

Na začátku všeho snažení stála její hrůza z bikin, kterou časem přetransformovala v největší motivaci k hubnutí a cvičení. A zároveň ji prý hodně ‚nakoplo‘ sledování soutěží v ženském bodybuildingu.

Sophie si z posilovny udělala druhý domov, shodila dvacet kilogramů, a dokonce se před dvěma lety účastnila fitness klání North West Championship ve Warringtonu. Poprvé se sice ještě neumístila, ale rok nato už soutěž vyhrála.

Atraktivní učitelka výtvarné výchovy na střední škole, která před soutěžemi každé ráno vstává ve 4:30, aby stíhala ranní trénink, a mnohdy chodí cvičit i odpoledne, si v říjnu musela v práci sjednat už jen půl úvazek, jelikož se začala věnovat svému webu The Way To Glow (Cesta, jak zazářit) a zároveň na internetu sdílí videa svých tréninků. Jen na Instagramu už má téměř 50 tisíc fanoušků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám