Hlavní obsah
Článek

Natáčení seriálu Přístav někdy neprobíhá podle stanoveného scénáře. I ostřílení profesionálové občas před kamerou selžou, ale to diváci na obrazovce samozřejmě nevidí.

Ačkoli to vypadá, že hlavními baviči natáčení seriálu Přístav jsou Kateřina Kaira Hrachovcová spolu s Petrem Čtvrtníčkem, opak je pravdou. Velká legrace vzniká při natáčení scén i s ostatními herci. Mohou za to převážně přeřeky a nepovedené záběry. Když Martin Dejdar zapomněl přijít na scénu, odboural tím celý štáb.

Málokdo by očekával, že legrace bude i s Václavem Jiráčkem, který ztvárňuje zápornou a u diváků nepříliš oblíbenou postavu Míry Šimáčka. „S Vaškem točím ráda, protože se spolu vždycky děsně nasmějeme. Přestože mou postavu psychicky i fyzicky týrá, vynahrazuje mi to všemožnými legráckami mimo záběr, takže mám natáčení s ním až nečekaně ráda,“ prozradila Kristýna Kociánová.

Žádnou legraci na natáčení seriálu Přístav nezkazí ani Martin Zounar, ač to na sobě nedává znát a zdánlivě pokračuje ve hraní, čímž své kolegy dostává smíchy do kolen. Přístav se v televizním programu přesunul na páteční večer, ale nepovedené záběry samozřejmě zůstaly ve střižně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám