Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Eliška Ochmanová poprvé ukázala kostým, který obleče v titulní roli muzikálu Sibyla. A je pořádně sexy a odhaluje hlavně vnady a bříško. Sama byla překvapená, kolik těla v muzikálu ukáže. "Když mi to oblékli poprvé, trošku ve mně hrklo. Dalo se to ale předpokládat, Sibyla musí být sexy," řekla Super.cz Eliška a prý ostatní kostýmy, které oblékne, rozhodně nejsou zahalenější. Spíše naopak.

I když není kost a kůže, neřeší to. Dietu kvůli roli rozhodně nedrží. "Možná bude vidět nějaký špíček, ale já to neřeším. Já se ve svém těle cítím dobře. Pokud se to někomu nebude líbit, tak mě to mrzí. Ale já si myslím, že nejsem tlustá. Je to živočišné a věřím, že to je v pořádku. Navíc tenkrát byly úplně normální plné křivky, naopak když byly ženy moc hubené, tak chlapy nepřitahovaly," doplňuje zpěvačka.

Jediné, o čem Eliška uvažovala, bylo zvětšení prsou. "O plastice jsem přemýšlela, ale myslím, že na to je ještě chvíli čas. Ještě posečkáme," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám