Hlavní obsah
Článek

Pořád má mindráky? Jak jinak si vysvětlit, že je modelka a někdejší Česká Vicemiss Tereza Budková krásná, štíhlá, ale se svým zevnějškem není vždy spokojená? Hlavní změnu k lepšímu podstoupila nedávno, kdy si nechala vylepšit poprsí z jedniček na větší dvojky.

„Důvod, proč jsem si udělala radost a nechala si o číslo zvětšit hrudník, bylo mé sebevědomí. Chtěla jsem mít konečně prsa. Druhým důvodem byla i práce. Teď jsem naprosto spokojená,“ popsala Tereza, která díky novému poprsí dostala modelingovou zakázku ve španělském Madridu. "Strávím tam celý duben," prozradila Super.cz.

Jako další chybičku na sobě vidí známky celulitidy. „Není to tak strašné, ale abych se cítila na přehlídkách bez chyby, tak chodím na lymfomasážní přístroj. Je to zázrak, jedná se o neinvazivní metodu a po pár návštěvách v klidu předvádím i spodní prádlo“ směje se úspěšná modelka, která by prý ráda prorazila i v americkém modelingovém světě.

To Světlana Nálepková (63), kterou jsme potkali ve stejném salonu, je sice o více než generaci starší, ale ve svém věku si skoro na nic nestěžuje. Má se ráda taková, jaká je. Postavu má ve svém věku jako lusk a i s pletí je spokojená. „Je to genetické, mám štěstí, jsem po mamince. A když chci, aby moje pleť omládla, zajdu si na ošetření a výsledky jsou vidět okamžitě,“ prozradila své tajné zbraně Světlana.

Reklama

Další články

Načítám