Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Atraktivní obývací stěna se skvělým hodnocením za necelé 4 tisíce? Rozkládací sedačka s úložným prostorem za 11 tisíc? Sedmizónová zdravotní matrace zdarma? Jasně! Tyto a spoustu dalších cenových lahůdek se slevami až 66 % jsme pro vás objevili v e-shopu MT nábytek. A hlavně: nákup objednaný do 16. 3. vám dovezou, kam chcete, a nezaplatíte ani korunu navíc! Koukněte na super výběr březnových pecek.

"Stěna je úplně suprová," říká Honza a s ním i desítky dalších lidí. Co je tak potěšilo?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odpověď je snadná: kvalitní materiály, rozmanité úložné prostory, variabilní sestavení, možnost osvětlení vitrín a navíc i senzační cena. To jsou ty největší přednosti obývací stěny Sigma 1, díky kterým si ji její majitelé nemohou vynachválit. Zkušenosti ostatních jsou tím nejlepším doporučením, tak si také dopřejte příjemnější chvíle ve svém obýváku. Dříve za 11 631 Kč.

Pro všechny parádnice: Skříň si už při nákupu ideálně přizpůsobíte svým potřebám

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak uložit zimní i letní oblečení pohodlně na jedno místo? Do šatní skříně Donzel 3, která má poličky na komínky i tyčku na ramínka. Vyberte si šířku, vnitřní uspořádání a barvu přírodního dekoru skříně, tak aby dokonale vyhovovala vašim nárokům. Velké zrcadlo vás pak kdykoliv ujistí o tom, kdo je na světě nejkrásnější. Výborná volba pro všechny, kdo se chtějí líbit. Dříve za 9 559 Kč.

Moderní multifunkční a oblíbený gauč pod 5 tisíc korun? Prosím, máte ho mít

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte menší byt a musíte v něm šetřit místem? Vyřešte problém pořízením rozkládací pohovky Ralf, pomocí které večer v okamžiku uděláte z obýváku ložnici a ráno zase naopak. Díky pevné a odolné potahové tkanině si budete lenošení i spaní užívat dlouhá léta, během kterých nepochybně využijete i praktický vnitřní úložný prostor pohovky. Za tu cenu prostě bomba! Dříve za 6 914 Kč.

Udržte si domácí pohodu každý den. Jak? Stolujte spolu díky novému jídelnímu setu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všichni členové vaší rodiny se společně najedí díky jídelní sestavě Bertold z bukového dřeva. Sedět budete na židlích potažených látkou nebo ekokůží a jídlo naservírujete na laminovanou desku stolu. Ta se snadno čistí a jednoduše ji i rozšíříte o dalších 40 centimetrů. Na výběr máte z nepřeberného množství barevných kombinací, takže jasná volba i pro vaši jídelnu. Dříve za 14 772 Kč.

Pro velký úspěch je tady repete: Doprava nábytku zdarma, kamkoliv po celé ČR!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Využijte mimořádnou šanci, jak si zařídit lepší bydlení za nejvýhodnějších podmínek široko daleko. Zboží objednané u MT nábytek do 16. března vám dovezou až před dům úplně zadarmo, a navíc teď zlevnili stovky modelů až o 66 %. Jen namátkou: parádní sestavu do dětského pokoje pořídíte se slevou 13 780 Kč, moderní rozkládací sedačku koupíte o 15 151 Kč levněji, a velký jídelní set mají levnější dokonce o 19 871 Kč. Neváhejte, už jen 2 dny!

Další články

Načítám