Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Sámer Issa (38) nám po návratu ze Spojených států řekl, že se tam příležitostně živil i jako model. A úspěšně v tom pokračuje i v Česku. V dubnu má fotit kampaň na spodní prádlo, ale příjemný honorář si musí odmakat. A poteče z něj pot.

"Musím se dostat do formy, postava musí mít nějakou kvalitu a být vymakaná. Takže jsem si dal po návratu z Ameriky měsíc pauzu, ale teď už na sobě dřu druhý měsíc. Dávám si na tom záležet, mám super trenéra," prozradil Sámer, že místo válení v posteli po propařených nocích ho můžeme každé dopoledne potkat ve fitku.

Toho, že by z něj byla taková korba, jako je Ben Cristovao (36), se prý ale bát nemusíme. "To v žádném případě. Vypadá super, ale na mě už je to moc jako Shrek. Lepší by byl takový David Beckham, ale asi to bude tak, že se dočkáte Sámera v nejlepší kvalitě," smál se Sámer, který by měl ještě nabrat pět kilo svalové hmoty.

"Je fajn, že můžu jíst skoro všechno, co chci. Nejím tedy vepřové, spíš krůtí a kuřecí, ryby, těstoviny, dost rýže, ale můžu taky čokoládu, což je bezva. Jenom tu absenci alkoholu si nedokážu představit, třeba o víkendu jít místo do baru do fitka," děsí se.

Reklama

Další články

Načítám