Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oscarový Dustin Hoffman už sice má svůj věk, ale donedávna na něj ještě zdaleka nevypadal. S úplně bílým plnovousem a přerostlými vlasy už tomu tak není. Slavný osmasedmdesátník by před kamerou z fleku mohl vklouznout do oblečku Santy Clause, jenže Hoffmanova nová image slouží určitě k úplně jiné roli.

Herec momentálně natáčí nejnovější projekt talentovaného režiséra, scenáristy i herce Noaha Baumbacha (46) nazvaný The Meyerowitz Stories a kromě Hoffmana si v něm zahraje i Adam Sandler. Snímky pocházejí ze středečních scén pořízených na East Village na Manhattanu. Na tátu se přijel ‚na plac‘ podívat i jeho syn Jake Hoffman, jenž je rovněž hercem.

Dustinova mladší manželka Lisa Gottsegen se ale jistě postará, aby její muž nezpohodlněl a u zarostlého zevnějšku nechtěl zůstat. Ještě koncem loňského roku mu to s ní jako hladce oholenému fešákovi na dovolené v Itálii moc slušelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám