Hlavní obsah
Článek

Občas se to při usínání stane každému. Převalujeme se na posteli, počítáme ovečky, spánek nepřichází. A ráno se neúprosně blíží. Možná za to může večeře, stres v práci. Co když ale příčinu neznáme, natož abychom ji mohli sami odstranit? Postel už není zdrojem úlevy, ale naopak stresu z toho, že „zase neusnu“. Začarovaný kruh nespavosti se uzavírá a nabouraný biorytmus kolabuje ještě rychleji.

Řešení nespavosti = melatonin!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neboli hormon spánku a tmy. Jeho hladina udává náš biorytmus. Ovlivňuje oběh krve, tlak, teplotu, metabolismus, pohlavní hormony, imunitu, stárnutí i psychiku. Je méně známo, že hormon melatonin lze tělu dodávat jako potravinový doplněk. V současnosti je na našem trhu nově dostupný melatonin značky Aurum. Výhody užívání melatoninu jsou zřejmé na první pohled: přírodní původ – nejedná se o syntetický, ale přírodní melatonin, který se lehce vstřebává, není návykový a nezpůsobuje ranní stavy malátnosti - a cenová dostupnost. Vyzkoušejte 100% spolehlivost!

Problém s přechodem či bolestivou menstruací? Vyřešen!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá druhá žena to zná až příliš dobře. Měsíc co měsíc se neustále vrací. Pořád dokola a dokola. Skoro nekonečný cyklus. Nepříjemná, bolestivá či křečovitá menstruace. To ale nemusí být pravidlem! Rozlučte se se svými nepříjemnými dny!

Za vším hledej drmek obecný!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A díky čemu je Mensicol tak účinný? Hlavní součástí je drmek obecný - Vitex agnus-castus. Jedná se o obyčejný keř. Využívají se hlavně jeho plody podobné kuličkám pepře černého. Vitex pomáhá ženám všech věkových kategorií při menopauze, reguluje menstruační cyklus, pomáhá při nepříjemných obtížích spojených s klimakteriem. Mensicol uvolní nepříjemné menstruační křeče, ale také pomůže navodit celkový stav pohody a ženského zdraví. Již se nemusíte každý měsíc děsit, co zase přijde! Budete si své dny užívat!

Další články

Načítám