Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když si i u nás hodně známá slovenská topmodelka Michaela Kociánová (27) vykračovala v doprovodu další slavné krásky, tentokrát Češky Lindy Vojtové, po newyorské ulici a kolem se objevil paparazzi, asi ji ani nenapadlo, že k jejím fotkám bude následně přiřazeno zcela jiné jméno - jméno její slavné kolegyně Karolíny Kurkové (40).

Na základě snímků pak na britském Daily Mailu vyšel článek o tom, jak rozdílně Kurková vypadá nalíčená a nenalíčená, přičemž na ‚nenalíčených‘ fotkách byla právě Kociánová. „Na červeném koberci vypadá jako hollywoodská bohyně, ale bez make-upu je 32letá kráska téměř k nepoznání,“ píše web. No na užitých fotkách jiné modelky každopádně...

Kociánová přitom nepatří k žádným začátečnicím, ale ke špičce světového modelingu. Kariéru odstartovala v soutěži Kenvelo Elite Model Look Slovakia, kde se umístila na druhém místě. Od té doby to dotáhla ke kampaním značek Vivienne Westwood, Christian Dior, Versace, John Galliano a další. Rovněž spolupracovala s Victoria’s Secret a fotí pro módní magazíny po celém světě. Včetně toho nejslavnějšího - Vogue.

Zdají se vám Kurková a Kociánová podobné?
Ano, jsou jako dvojčata
22,4 %
Možná když přivřu oči...
56,2 %
Nezdají, jsou každá jiná
21,4 %
Celkem hlasovalo 6145 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám