Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Historicky první československá Miss Ivana Christová (53) byla právem považována za jednu z našich nejkrásnějších královen krásy. I několik let po svém památném vítězství v roce 1989 totiž patřila k prvotřídním krasavicím.

Atraktivní Slovenka však proslula nejen svými půvaby, ale i značnými váhovými výkyvy. Nepřítel číslo jedna byl pro Ivanu Christovou jojo efekt, s nímž bojuje dodnes. Aby se jí opět podařilo zhubnout, vyrazila už podruhé na očistnou kúru do Indie.

Na snímku, kterým se pochlubila na sociální síti, byste ji téměř nepoznali, protože se nechala zvěčnit bez špetky make-upu. Soudě podle jejích slov si však pobyt v Indii nadmíru užívá.

„Už 16 dní v ráji, ajurvédské masáže, vegetariánská jídla plná jiných chutí, mňamkové ovoce, laskaví lidé, nádherná flóra Indie a pohádkově kouzelné moře,“ rozplývala se populární misska nad svým pobytem, který jí nejen pročistí organismus, ale jistě pomůže shodit nějaké to kilo dolů. Teď jen, aby po příjezdu domů opět nedošlo k obávanému jojo efektu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám