Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dosud jsme je spolu mohli vidět jen na několika fotografiích, o které se podělili s fanoušky na internetu, a také jako porotce britské verze televizní show X Factor, díky níž se dali dohromady. To už ale od středečního večera neplatí. Cheryl Fernandez-Versini (32), stále známější pod svým předešlým jménem Cheryl Cole, usoudila, že je ten správný čas představit se s Liamem Paynem jako oficiální pár i jinak než virtuálně.

Milenci zavítali do restaurace Salmontini v Londýně, a když odcházeli z večeře, bylo vidět, že zájem paparazzi jim vůbec nevadí. Zamilovaný Liam z kapely One Direction se ujal role gentlemana a své milé razil cestu mezi blesky fotoaparátů až k jejich vozu se šoférem.

Románek téhle dvojice, kterou dělí přesně deset let, se urodil za zpěvaččina manželství s Francouzem Jeanem Bernardem Fernandezem-Versinim, s nímž se oficiálně rozešla teprve před pár týdny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám