Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a finalistka České Miss Veronika Kašáková neměla ve středu zrovna den snů. Třikrát si projela autobusem trasu Praha - Most. A to se chystala jen na jednu večerní akci. "Byl to den blbec," svěřila nám na předávání cen online obchodů Verča, která ale vůbec vyčerpaně nevypadala a v nových rudých šatech zářila jako hollywoodská star.

"Když pracuju v Praze, tak jezdím z Mostu autobusem, protože se tady nedá zaparkovat. Takže jsem ráno vyrazila a příteli jsem měla doma nechat klíče od auta, protože za mnou měl večer přijet a spolu jsme se pak měli vracet domů. Ale v půli cesty jsem zjistila, že klíčky zůstaly u mě v kabelce. Takže jsem se otočila a jela zpátky a udělala si tak ze 100kilometrové cesty trojnásobnou. V autobuse jsem strávila šest hodin," vyprávěla nám.

"Přijela jsem úplně vyřízená a unavená a prosila jsem vizážistku, aby se mnou něco udělala. Docela se to snad povedlo," čekala oprávněně poklonu Veronika, která si pořídila i novou róbu. "Jsme sice na večírku internetových obchodů, ale oblečení na netu nekupuji, z toho mám strach. Takže jen kosmetiku, parfémy a krabičkové jídlo. Tyhle šaty jsem si nechala speciálně ušít. Budou se mi hodit i na plesy, které s bratrem moderujeme," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám