Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) má štěstí, že ani dvě těhotenství nepoznamenala její vnady. Klidně si i po čtyřicítce může dovolit obléknout šaty z tenounké látky, pod které se kvůli velkému dekoltu na zádech nedala vzít podprsenka.

S modelkou jsme se potkali na předávání cen nejlepších internetových obchodů a překvapila nás, že sama na internetu také nakupuje. "Netroufám si na takové věci, jako jsou večerní šaty, ale online nakupuju ráda. Nemám tolik času na běhání po obchodech a už mě to taky strašně nebaví. Courání po obchodech mám za ta léta dost. Vždyť pořád jenom pracuju, anebo jsem s dětmi," vysvětlila Simona, která přes internet nakupuje klidně i boty. "Vždycky mi jsou, vím, jakou velikost si mám u určité značky objednat," dodala.

Spodní prádlo na akci si asi objednat zapomněla. "No, já úplně nevím, jak bych to s tímhle modelem udělala, abych si mohla vzít podprsenku. Ale kalhotky mám," smála se. "Ale teď stejně spíš než krásné prádlo využívám svoje flanelová pyžama a tlusté ponožky," popsala nám svoje ložnicové outfity Simona. "Nějaké erotické prádélko doma schované mám, ale nechám si ho na příležitost, až někam vycestujeme jen a manželem a budeme si užívat jeden druhého," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám