Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Více než dvacet fotografií od uznávaného britského fotografa Johna Stoddarta, na nichž jsou vyobrazeny dnes už velice známé tváře, je možné získat prostřednictvím aukce. Očekává se, že některé portréty se do pátku, kdy aukce končí, mohou vydražit i za více než tisíc liber. Snímky jsou jedinečné především tím, že zachycují některé celebrity ještě předtím, než se staly známými.

Na dvou z dražených kousků je zvěčněna i herečka Elizabeth Hurley (50), a to dva roky předtím, než se objevila na červeném koberci vedle svého tehdejšího partnera Hugha Granta v legendárních 'sešpendlených' šatech Versace na premiéře komedie Čtyři svatby a jeden pohřeb.

Na dalších fotografiích, které jsou nyní k vidění v ulicích Londýna při jakési mobilní výstavě, byste našli mladinkou Catherine Zeta Jones, oscarovou Tildu Swinton, Daniela Craiga, Arnolda Schwarzeneggera, kapelu Rolling Stones, Iggyho Popa a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám