Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Čtyřiačtyřicetiletý Sean Elms snil o tom, že se projede na kole, ale jeho těžkotonážní postava mu to bohužel neumožňovala. Před dvěma lety si ovšem nařídil zdravý životní styl a dnes jej lékaři v ordinacích dávají tlouštíkům za vzor.

Řidič kamionu z britského Tiptonu si vzhledem ke svému zaměstnání odvykl od jakéhokoliv pohybu. Práce mu navíc znemožňovala pravidelné stravování, takže se na benzínkách živil bagetami a přeslazenými limonádami, což se projevilo na jeho postavě.

Seanova váha dosáhla alarmujících 218 kilogramů, kvůli nimž se sotva dopotácel do supermarketu pro další zásoby. Obézní muž nedokázal ujít více než pět metrů, aniž by se zadýchal. Když mu ale lékař pohrozil srdečním infarktem, nařídil si přísnou dietu a pravidelný pohyb, který byl zpočátku dost limitovaný.

Tlouštíkovi, který se sotva vešel do kabiny kamionu, se podařilo zhubnout 132 kilogramů, což je více než polovina jeho původní hmotnosti. Když si Sean obleče své kalhoty velikosti 7XL, nestačí se divit, jak kolosálních rozměrů jeho pas dosahoval. Dnes už si může kupovat sportovní oblečení velikosti L.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám