Hlavní obsah
Článek

Příslib sluníčka a delších dnů v nás startují optimističtější náladu, jenže náš organizmus, který prošel zimním obdobím s menším přísunem vitaminů, omezeným pobytem na čerstvém vzduchu a lenošením u televize, může být pěkně oslabený. Často se opakující ucpaný nos a k tomu ještě jarní únava vám pak mohou pěkně znepříjemnit váš život.

Víte, co stojí za naší imunitou?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednoduchá odpověď. Jsou to zdravé buňky. Abychom jim to zdraví dopřáli, měli bychom je posilovat. Máme k tomu dvě možnosti: chemii, nebo můžeme využít přírodu. Zázraků v přírodě je bezpočet, jen se na ně zadívat a pak je zužitkovat. Zdraví prospěšné houby se mohou právem řadit mezi ně. Slouží totiž nejen pro zpestření našeho jídelníčku, ale zároveň jsou podle dlouholetých vědeckých výzkumů i nesmírně zdravé.

Vyzkoušeno u sportovců

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Česká rekordmanka v plavání Bára Závadová mívala občas problémy se svou imunitou hlavně v zimním období. Není se co divit, protože vrcholoví plavci tráví spousty hodin v teplém a vlhkém prostředí plaveckého bazénu a pak vyjdou do mrazivého, či studeného deštivého počasí. Proto její trenér hledal pomoc u přírodních prostředků a našel. Během užívání hlívy s laktobacily a šípkem, který pomáhá zklidnit nachlazení, v týmu sportovců trenéra Jaroslava Strnada imunita jen vzkvétá.

Pravá královna hub

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud vás trápí vaše obranyschopnost, která plyne z brzkého vstávání, přepracování nebo zkrátka z přechodu zimního období do jara, naleznete v říši hub tu pravou královnu. Houba reishi je v asijských zemích používána již více než 4 000 let. V Číně reishi nazývají „zázračnou houbou“ a „královnou hub“, která symbolizuje bohatství, zdraví a dlouhověkost. Jako královna hub je považována za významnější než zázvor. Z plodnic a podhoubí reishi bylo izolováno téměř 50 zdraví prospěšných látek.

Jaro – nejlepší čas na detoxikaci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestliže přidáte k reishi další bombu, kterou je ostropestřec mariánský, nic vám nezabrání v tom, abyste si pročistili svůj organizmus a užívali si jarní měsíce. Bodlák ostropestřec mariánský, známý už v antice, přispívá k ochraně a detoxikaci jater a pomáhá udržovat zdravé srdce, takže případná nová jarní láska vám určitě srdce nezlomí.

A co děti? Ty si mohou také brát?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro děti je určitě důležité, v jaké podobě jim dodáváte zdraví prospěšné látky. Proto je pro ně určená hlíva ústřičná, smíchaná s hustou ovocnou šťávou, kterou děti bez problémů od jednoho roku mohou užívat. A upřímně řečeno i my dospělí nepohrdneme tímto sirupem, který v sobě nemá dodaný ani gram cukru, a přesto je tak slaďoučký, protože je vyráběný ze skutečného ovoce. Navíc je ho možné přidávat do nápojů či smíchat s tvarohem nebo jogurtem.

Další články

Načítám