Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tyhle šaty jí dlouho visely ve skříni, zpěvačka Victoria si je nechávala na speciální příležitost. A tou bylo společné vystoupení s nejznámější kubánskou zpěvačkou v Praze. Snad aspoň někdo vnímal i Victoriin hlas, protože do očí se jí díky magnetizujícímu dekoltu s odhalenou větší částí ňader díval málokdo.

"S šaty jsem čekala i na hezčí počasí. V sedmi stupních už to relativně jde, v minus deseti bych si na ně netroufla. A hlavně je to krásná příležitost, když zpívám s Haimou, ona je úžasná, taková mamá, a tak chci vedle ní reprezentovat," řekla Super.cz Victoria.

Zpěvačka obdivuje latinskoamerický styl oblékání. "Tam by si takhle vyšla žena normálně. A vůbec se tam neřeší celulitida nebo větší zadek. Jiný kraj, jiný mrav," míní Victoria, která s manželem žila skoro rok v Brazílii, takže ví, o čem mluví.

Victoria pracuje i na vlastní tvorbě. "Před měsícem vyšel singl. Je velká konkurence a musím se snažit po všech směrech, aby mne lidé zaregistrovali," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám