Hlavní obsah
Článek

Již brzy budete venku trávit daleko více času, a proto je potřeba zkontrolovat vaši cestovní výbavu. Procházky a výlety vás nabijí energií. Jejich ideální průběh, kdy jste připravena a vybavena na jakékoliv situace, závisí na vašem vybavení. Co všechno potřebujete pro bezstarostnou „jízdu“ s kočárkem a pohodlné cestování v autě?

Cestování na krátké vzdálenosti. Umíte vybrat správný kočárek?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak se zorientovat v tak široké nabídce kočárků a vybrat právě ten nejlepší? Váha, skladnost, manipulovatelnost, cena… Stanovte si, co od kočárku požadujete. Nevíte si rady? Nechte se inspirovat maminkou Veronikou, která vás provede krok po kroku výběrem svého prvního kočárku a podělí se o užitečné rady a tipy, které ulehčí vaše rozhodování.

Kočárková „plná polní“ – Buďte připravená

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na kočárku oceníte jeho úložné prostory, které se hodí pro uskladnění věcí a nákupu. Kvalitní přebalovací taška je nezbytná povinná výbava, která pojme hodně věcí a dá se přenášet, když kočárek „zaparkujete“. Nezapomeňte na další příslušenství jako fusaky, podložky a vložky, clony a stříšky, obaly a pláštěnky. Maminky, které jsou i manuálně zručné, s sebou mohou vozit i náhradní kolečka.

Rozvíjejte smysly dětí a zabavte je hračkami

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro spokojené cesty a klid na cestách věnujte svoji pozornost hračkám do kočárku. Hračky se vyrábějí v podobě hrazdiček nebo jsou určeny přímo k zavěšení na hrazdičku či na klip na kočárek. Hračky jsou sytě barevné pro rozvíjení zraku, chrastí a vydávají zvuky pro rozvíjení sluchu a zároveň stimulují hmat dítěte různými tvary, materiály a povrchy.

Když kočárek nestačí - cestování na velké dálky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Používání dětské autosedačky je ze zákona povinné. Při výběru se snažíme skloubit bezpečí a pohodlnost. V první řadě myslíme na bezpečí dítěte. Autosedačku je vhodné koupit novou, protože víme, že všechny její části jsou v bezvadném stavu. Pro novorozence a kojence hledáme autosedačku, která se umísťuje proti směru jízdy. Batolata a starší děti už mohou sedět ve směru jízdy. Hlavním kritériem pro výběr je hmotnost dítěte. TIP: Čtěte v popisu produktu, zda se dá sedačka i přes její váhovou kategorii přizpůsobit dle výšky dítěte.

Co potřebujete do auta kromě autosedačky a nevíte o tom?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud máte tendenci otáčet se a kontrolovat své neposedné ratolesti, uvítáte speciální zpětná zrcátka, která zajistí maximální zorný úhel do zadní části vozidla bez zbytečného namáhání. Pokud je vaše dítě velkým milovníkem jídla, oceníte chrániče sedadel, které slouží zároveň i jako užitečné kapsáře. V neposlední řadě nezapomínejte na sluneční clony, které se prodávají i s oblíbenými dětskými motivy.

Další články

Načítám