Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přítelkyně Felixe Slováčka Juniora, zpěvačka Michaela Zemánková, už je v pátém měsíci těhotenství, ale není to na ní skoro vidět. "Mám nahoře čtyři kila a zatím to vypadá, jako bych jenom ztloustla. Ale doktor mi říkal, že uvidím za dva měsíce," svěřila Super.cz Míša.

Dlouhou mateřskou dovolenou neplánuje. "Asi bych se zbláznila. Takže teď budu zkoušet i muzikál Alenka v kraji zázraků, jen vynechám taneční choreografie. A pak bych do toho naskočila. Mám skvělé alternace, Míšu Noskovou (41) a Janu Zenáhlíkovou, které mi pomůžou s přípravou," řekla nám na první tiskové konferenci muzikálu, který se bude hrát od září v pražském Divadle Hybernia.

S partnerem už vybírají i jména pro dítě. Pohlaví ale zatím nevědí. "Moc se neshodneme. Felix přišel s Bohunkou. Bohunka Slováčková? No, není to děsné? Já mám zase z rozbouřených hormonů nápady na hrdinská jména jako Attila nebo Medea. Předpokládám, že nedojde ani na jedno z nich," smála se Míša.

Reklama

Další články

Načítám