Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její doménou jsou hlavně módní přehlídky, kterých pořádá několik za sezónu, ale jednou do roka Beata Rajská (61) organizuje doma na Vysočině i taneční akci. Její Ples V Žitě se tentokrát nesl v duchu sedmdesátých let a jeho hlavní inspirací byl film Horečka sobotní noci.

Návrhářka se i letos pořádně odvázala a s energií srovnatelnou se silou jaderné elektrárny řádila na jevišti i na parketě. Rajská by měla být v tento večer hlavně producentkou, ale ona se předvedla i v roli bavičky. Nebála se dělat “křoví” například Petru Nagyovi, Davidu Mattiolimu či moravské cimbálovce. Na jevišti nestíhala doprovázet jedině Ilonu Csákovou a Felixe Slováčka, protože v té době ještě vítala hosty ve foyer, mezi kterými byl například Marek Raditsch, kuchař z programu Master Chef.

Na plese samozřejmě nemohla chybět přehlídka - ukázka z poslední kolekce Beaty, kde se v roli modelek objevily Česká Miss World 2016 Andrea Kalousová nebo reportérka Top Star magazínu Lucie Špaková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám