Hlavní obsah
Článek

Doteď jsme jen věděli, že existuje, jak se jmenuje, ale modelka Petra Faltýnová (46) nám svého snoubence zatím nikdy neukázala. Nyní je ale vyfotili na letišti v Praze. Tak se můžete konečně na boháče expřítelkyně Leoše Mareše (47) podívat docela zblízka. Nevypadá tak trochu jako Richard Gere? Hlasujte také v anketě na konci článku.

Modelce Petře Faltýnové se konečně nepodařilo uhlídat situaci a fotky jejího nového miliardářského přítele jsou na světě. A to ho umně skrývala už od března minulého roku, tentokrát však objektivům nenechavých fotografů neunikl.

Navíc je na fotkách vidět, jak modelka přepočítává slušný obnos u kufru auta přítele Davida.

Můžeme se jen domnívat, o jaké peníze se jedná, ale tipujeme to na mastné kapesné. Ne, že by snad byla Faltýnová zlatokopka, ale její výběr životních partnerů má, co se týká finančního konta, vzrůstající tendenci. A nutno uznat, že „parádičky“ něco stojí! Nejspíše jde ale jen o vedlejší efekt jejich vztahu a Petru přitahují jen jeho prošedivělé skráně a životní moudrost.

Po moderátorovi Leoši Marešovi a podnikateli Simonu Šteklovi se však jistě zakousla do pořádně šťavnatého masíčka. Milionáři jsou už zřejmě nudní a tak modelka, která se nedávno o svém vztahu otevřeně rozpovídala, přešla o řád výše k dolarovému zbohatlíkovi Davidovi, který má mít v Miami vilu za patnáct miliónů dolarů.

Proč podle vás Petra dostala peníze od přítele Davida?
Na nákup šperků
2,4 %
Na mouku
17,7 %
Vracel jí dluh
4,3 %
Jen tak, měl jich u sebe zbytečně moc
6,5 %
Jako poděkování za předešlou noc
69,1 %
Celkem hlasovalo 39399 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám