Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnozí si myslí, že práce modelky není ani tak zaměstnání jako spíš zábava. Většina krásek by s tímto tvrzením ale rozhodně nesouhlasila a argumentovala by tím, že práce v modelingu je pěkná dřina. Při pózování před objektivem fotoaparátu si krásky často sáhnou až na samé dno svých fyzických možností, a nejinak tomu bývá při pózování na mole.

Typickým příkladem toho je Kateřina Votavová. Devětadvacetiletá modelka na přehlídce „Made in Jablonec“ dostala za úkol vynést šaty, ze kterých nejen přecházel zrak, ale díky použitému materiálu vážily přes dvacet kilogramů.

Na výrobu nejtěžších šatů přehlídky, které byly ušity v Londýně, padlo na dvacet tisíc běžných kamenů a tisíc speciálně tvarovaných krystalů. „Byly nádherné. Když máte něco takového na sobě, připadáte si hned o něco honosnější, ale udržet v nich balanc není nic jednoduchého. Člověk se taky bojí, aby se těm šatům nic nestalo, protože jejich cena je obrovská,“ popisuje své pocity finalistka České Miss 2010 Kateřina Votavová. Modelka s exotickým vzhledem se stala hlavní tváří přehlídky, neboť zahajovala každou sekci, a vystřídala tak během večera několik šatů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám