Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miliardář a textař Michal Horáček poprvé ukázal pětiměsíční dceru Julii. Tu mu letos 25. března porodila jeho o šestadvacet let mladší přítelkyně, kostýmní výtvarnice Michaela Hořejší. Spokojená rodinka společně vyrazila v sobotu před čtvrtou hodinou odpolední na pražskou Ladronku na sportovní den herců připravovaného muzikálu Vražda za oponou, který bude mít premiéru 22. září.

Michaela Hořejší pro muzikál navrhla kostýmy. Šlo o její první práci po porodu dcery. "Vlastně jsem s návrhy ještě před porodem a plakát jsme fotili tři dny předtím, než se Julie narodila," upřesnila Hořejší.

Na to, že je půvabná blondýnka teprve pět měsíců po porodu, vypadá naprosto skvěle. "Kila šla dolů sama, ještě mi zbývá shodit asi pět, ale neřeším to. Důležitá je hlavně malá," řekla exkluzivně Super.cz Michaela, která dceru krmí pouze mateřským mlékem. "Nedávám jí ani žádné čajíčky, doktoři to nedoporučují," upřesnila.

Malá Julie je podobná spíš mamince. "No, já myslím, že oči a vlasy jsou po mně, ale zbytek po tátovi. Jsou to skvělí kumpáni," usmívala se spokojeně. "Tatínek samozřejmě koupe a se vším pomáhá," rozplývala se.

Exkluzivně Super.cz Horáček s milenkou dceru ukázali. Pak kočárek rychle zakryli plínkou. Protože na akci hrála hlasitě hudba, roztomilá holčička začala plakat, a tak miliardář s krásnou přítelkyní a dcerou raději odešli do klidu. "Julinka se většinou směje, vůbec nepláče. Ale tady to bylo pro ni nepříjemné," omluvila se Míša.

Reklama

Další články

Načítám