Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Hollywoodu se prý rodí nový pár. Herečka Selma Blair (43) se měla sblížit s rozvádějícím se a pohádkově bohatým hudebním producentem Davidem Fosterem (66). Minulý týden je dokonce přistihli na večeři v podniku Craig’s ve West Hollywoodu. A podle očitých svědků se o přátelské posezení rozhodně nejednalo.

Většinu času prý dvojice strávila o samotě, ale v závěru se v restauraci potkala s Caitlyn Jenner, která si na chvíli přisedla k jejich stolu. Selma momentálně hraje v seriálu American Crime Story Kris Jenner - bývalou manželku Caitlyn. Seriál vypráví o ostře sledovaném soudním procesu z let 1994 - 1995 s americkým fotbalistou, hercem a miláčkem široké americké veřejnosti O. J. Simpsonem v souvislosti s vraždou jeho manželky a jejího údajného milence. Simpsonovým obhájcem, jehož hraje John Travolta, byl Robert Kardashian, tehdejší manžel Kris Jenner a otec slavných sester Kardashianových.

David Foster byl čtyřikrát ženatý a má pět dcer. S poslední ženou Yolandou Foster vychovával její dcery z předešlého manželství, modelky Gigi a Bellu Hadid. O rozvod požádali loni v prosinci. Selma Blair se s partnerem a otcem syna Arthura (4) rozešla již v roce 2012.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám