Hlavní obsah
Článek

Zatímco Leonardo DiCaprio rodině dělá samou radost svými hereckými výkony, za které konečně získal Oscara, jeho nevlastní bratr strhává úplně jiný typ mediální pozornosti. Adam Farrar je zločinec, který prchá před policií. Čtyřiačtyřicetiletý muž prý přitom mladšího Leonarda inspiroval k tomu, aby se stal hercem.

Farrar je ale těžce závislý na drogách a s partnerkou Charity Moore si peníze na ně obstarává krádežemi. V lednu byli zatčeni s kradeným zbožím v celkové hodnotě kolem třiceti tisíc korun. A když se 18. února nedostavili k soudu, policie je začala nahánět.

„Leo s ním cítí, ale tohle je jeden z jeho mnoha přestupků a už toho má také dost. Už má plné zuby, jak ho Adam pořád žádá o peníze a nevrací je. Nikdo neví, kam teď Adam a Charity zmizeli,“ uvedl zdroj blízký DiCapriovi v rozhovoru pro deník The Sun.

Leonardův otec George si vzal Peggy Farrar v době, kdy byl Leonardovi teprve rok. Farrar začínal jako herec, v osmdesátých letech dostal roli ve sci-fi seriálu Galactica. Mladší nevlastní bratr ho v herectví následoval, ale brzy vyšlo najevo, že má mnohem větší talent.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám