Hlavní obsah
Článek

Vydělá si prý tolik, že v pohodě uživí sebe, svou dceru a ještě zbude něco na uschování na horší časy do matrace. Moderátorka Kateřina Kristelová (44) nám prozradila, jak se jí podařilo dostat se z období, kdy měla opravdu finanční potíže. A za vším je paradoxně znechucení lidí, co jí platí, z jejích lásek!

S Katkou jsme se potkali na akci, kde větrala svoje silikony, a tak nám nedalo, abychom se nezeptali, jestli se o ni po operaci zvýšil zájem. Většinou to tak bývá (taková Dominika Mesarošová by třeba mohla vyprávět), Kristelová nás ale svou odpovědí překvapila.

„Dobré kšefty mi dělá to, že jsem sama. A to jednoznačně. Single život v mém případě znamená cestu k penězům,“ tvrdí s tím, že z předchozích zkušeností (třeba drsný rozchod s Kazmou), kdy klienti nelibě nesli to, když viděli, s kým a jak je spojována, a dávali jí míň práce, se poučila.

Sama se prý zařekla, že o tom, s kým novým chodí, nebude raději už moc mluvit.

„Pak je ten vztah rozbitnější a mám pocit, že to cvičí i s tím chlapem. Mám fakt bohaté zkušenosti skrze své manželství a skrze další partnerství. Jestli v mém životě někdo je, tak je. Až budu chtít, zveřejním ho. Ale jde mi na nervy, jak některé konkrétní kolegyně s dětmi ve věku mé dcery Claudinky neustále strkají před kameru nové partnery. V mém případě to tak rozhodně nebude,“ dodala rázně na narozkách jednoho pražského klubu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám