Hlavní obsah
Článek

Odmítá být jen matkou s hadrem v ruce a přikovaná ke sporáku, ale chce i pařit. A když už jde mezi lidi, spálí všechny roláky a vezme si něco, co dá setsakramentsky najevo, jakého je pohlaví. Podívejte se na to, jak moderátorka Kateřina Kristelová (44) přitahovala na jedné akci zraky všech mužů ke svému výstřihu!

„Přišla jsem se bavit. Když se my maminky občas vyvenčíme, mám pocit, že bych rolák mohla nechat doma. Jinak chodím během týdne příšerně, tepláky a tak, jinak ale od doby, co jsem si koupila prsa, tak je nosím,“ řekla nám na narozkách klubu Katka.

Tvrdí ale, že na paření času až tak moc není, údajně dře do úmoru. „Bude to možná pro diváky Super.cz překvapivé, ale je to tak. Hodně mě zaměstnává TopStar, blog, spousta akcí, na které chodím, a zaměstnává mě především má pětiletá dcera. Tím, že jsem na dítě úplně sama, jsem matkou na plný úvazek. Teď poprvé za pět let mám od října naprosto skvělou chůvu, což mi konečně umožňuje občas se venčit,“ tvrdí moderátorka.

Nechtěla by prý v pětatřiceti letech rezignovat na život a zábavu s ním spojenou. „Nerada bych byla tou matkou, která zná jenom hadr, vydrhnuté parkety, která má navařeno a napečeno. To vše ale splňuji o víkendech taky,“ dodala Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám