Hlavní obsah
Článek

Jako by si v uměleckých kruzích řekli, že se stejně proslavila přes postel, a tak jí nabízejí jen samé pikantní role! Ornella Koktová (31) má po vystoupení v tragickém seriálu Bezdružice, kde hrála dívku, jež miluje „lásku do kanalizačního potrubí“, další podobný kšeft! Pilně teď studuje na roli ve hře Kšanda. A prý to bude velké. „Není to žádná legrace,“ tvrdila nám mimo jiné kromě toho, že se otevřeně rozpovídala o intimitách s manželem.

„V Bezdružicích jsem byla za snoubenku, teď jsem za sekretářku pana poslance ve hře Kšanda. Je to takové pikantní, jsem taková typická přihlouplá sekretářka, která má ráda sex se svým šéfem. Je tam hodně fórků, jde o komedii. Moc se na to těším, ale je to opravdu velká výzva, protože mít deset stran textu je fakt šílené,“ řekla Super.cz Ornella na prvních narozkách klubu v centru Prahy.

Celá její rodina to bere za událost podobného významu, jako je výhra Oscara, takže se na její premiéru náležitě připravila.

„Tak se těší, že vykoupili místa v první řadě. A to nejsem úplně ráda, protože mám trému a spíš jsem je tam nechtěla vidět. V první řadě se odráží světlo z jeviště, takže se hlavně nesmím dívat na výraz ségry Charlotte, jinak se počůrám smíchy,“ dodala Ornella Koktová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám