Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královna selfie Kim Kardashian (43) se po třinácti týdnech od narození syna Sainta vrací do zajetých kolejí, kdy trávívala hodiny a hodiny focením své maličkosti. Je jasné, že televizní hvězda se po dvou dětech znovu ráda prohlíží v zrcadle úplně nahá a soudě podle výrazu v obličeji její sebevědomí po hubnoucí kúře opět dosahuje neúnosného maxima.

Zatímco po porodu dcery North se spokojila s vystrčenou zadnicí v bílých plavkách, tentokrát Kim pěkně přitvrdila. V koupelně se s blond parukou na hlavě zvěčnila zepředu rovnou úplně bez svršků a fotku poslala na své profily na sociálních sítích. Opatřila ji ovšem alespoň cenzurou v podobě černých obdélníků přes intimní partie. Jen na Instagramu snímek během tří hodin ‚olajkovalo‘ přes půl miliónu lidí.

Je vidět, že s Kanyem Westem se tihle dva skutečně našli. I když Kardashian občas lamentuje nad manželovou sebestředností, s tou její to nebude o nic lepší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám