Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Výborná už podruhé uváděla ceny Český lev a trochu si nám postěžovala na úskalí přímého přenosu. "Vždycky se dostanu do nepříjemné situace, když někdo děkuje déle, než má. Chápu, že ten člověk chce vychrlit všechny titulky svého filmu, na druhou stranu je televizní divák, který to sleduje, zná. Do toho mám v uchu hlas režiséra, který říká, že už tečeme o čtyři minuty," svěřila.

Loni byla Lucka oblečená v černém kostýmu, letos zvolila červený, mimochodem stejnou barvu, jako měl její kontroverzní "spacák", do něhož se loni převlékla na afterpárty. "Potřebuju se cítit komfortně. V módě se nevyznám, není to můj obor. Vždy se svěřím odborníkům, co by to mělo být. Je mi dobře, když si můžu strčit ruce do kapes. Nepotřebuju myslet na to, co mám dvě a půl hodiny na sobě, aby mi někde něco neodstávalo," vysvětlila.

Prozradila také, co se stalo s jejím loňským modelem, který sklidil spoustu negativní kritiky. "Pokud jde o můj goretexově outdoorový model, tak si ho klidně za chvíli zase obléknu. Původní myšlenka byla, že měl vyjít na osmitisícovku a objevit se na charitativní aukci. Jenže v Nepálu došlo k zemětřesení, ten smysl se vytratil a já skončila jako holka, která se neumí oblékat. Ale věřím, že se vše bude konat letos a dojde i k cestě a dražbě. Ne že bych v těch šatech chtěla udělat díru do světa, ale snad konečně pomohou dobré věci," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám