Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen velmi atraktivní model, v němž předčila většinu přítomných krásek, ale také extrémně drahé šperky zdobily na předávání cen Český lev herečku Marthu Issovou (43). Ta byla nominována jako nejlepší herečka v hlavní roli za pohádku Sedmero krkavců.

„Mám šperky dovezené z New Yorku. Jsou krásné, ale nebojím se o ně. Určitě se mi nestane, že bych třeba ztratila jednu náušnici. Myslím si, že člověk se nesmí bát, protože se potom ty strachy zhmotňují," mínila Martha, která nakonec nominaci neproměnila.

Trému ani nervozitu dopředu necítila. „Stávám se v podstatě čistě fatalistou," krčila herečka rameny. Jednu velkou cenu už ostatně doma má. Z karlovarského festivalu za hlavní roli ve filmu Děti noci, v němž hrála s Jiřím Mádlem.

„Ta cena je strašně krásná, mám ji v knihovně a můj partner David se mi směje, že za pár let, až k nám přijdou nějací známí, tak ji bude ukazovat a říkat: ,To vyhrála moje žena. Ona byla herečka,‘"svěřila, čím ji režisér David Ondříček doma dráždí. „Ale je to jen láskyplný humor," uvedla na pravou míru Martha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám