Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předávání cen Český lev letos žádnými výraznými či odvážnými toaletami neuchvátilo. I když pár výjimek se samozřejmě našlo. V barevných modelech evokující salony s pomůckami pro bondáž se vzácně shodly nominované herečky Tereza Voříšková (34) a Martha Issová. Jejich róby sváděly k hříšným myšlenkám.

Jednu z nejodvážnějších rób večera vynesla loňská vítězka Lenka Krobotová, která v béžových šatech návrhářky Josefíny Bakošové předvedla největší dekolt. V obdobné barvě jako ona vyrazila v šatech Ivany Mentlové nominovaná Jitka Schneiderová, (51) nebo z USA se navrátivší Zuzana Stivínová. Zdá se, že tóny béžové jsou letos in

Dobrou službu neudělal velmi drahý návrhář Zuhair Murad Monice Babišové. Ta v rudém modelu sice zaujala svou vnadnou postavou, ale přidával jí kila navíc.

Přestože byla předepsána dlouhá večerní toaleta, ne všechny dámy  dresscode dodržely. Koktejlky sotva ke kolenům oblékla herečka Jana Šulcová (†76). Dlouhou róbu neměla ani manželka Miroslava Donutila Zuzana či Halina Pawlowská.

Která z dam se vám líbí nejvíce?
Jitka Schneiderová
52,8 %
Alena Mihulová
17 %
Tereza Voříšková
6,9 %
Jana Šulcová
3,5 %
Zuzana Stivínová
2,6 %
Monika Babišová
5,6 %
Lenka Krobotová
6,8 %
Martha Issová
4,8 %
Celkem hlasovalo 78334 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám