Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Než sestry Kardashianovy vyrazí na večírek či společenskou akci, svěří se do péče suity kadeřníků, make-up artistů, návrhářů a stylistů. Patří k nejfotografovanějším celebritám, a tak se jejich zkrášlovací tým musí ohánět. Patří do něj také Joyce Bonelli, která se americkým televizním hvězdám stará o make-up.

Pečuje i o další slavné, její instagramový účet, který sleduje 1,4 miliónu lidí (některá média o ní píší jako o nejvlivnější americké make-up artistce), je však zaplněn fotkami především Khloé (39) a dále Kylie (26), Kendall (28), Kim (43), Kourtney (45) i matky rodu Kardashian-Jenner Kris, na nichž prezentuje svou práci. „Mé sestry a já vždy říkáme, že milujeme mít Joyce nablízku, protože chce každou z nás udělat tou nejkrásnější, jak jen to jde,“ řekla o své maskérce Khloé.

Na snímcích Joyce samotné nehraje prim nalíčený obličej, ale tělo, hlavně prsa. S Kardashiankami si tak musí rozumět nejen po stránce líčení, ale i co se sebeprezentace týče.

K současné profesi Bonelli dohnala touha vydělávat víc než 50 dolarů denně, které dostávala za práci na maskách pro nízkorozpočtové filmy. Její původním snem po vystudování speciálních efektů na Make-up Designory School bylo pracovat na hororech.

Reklama

Další články

Načítám