Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Miroslav Hrabě nás poprvé zaujal v pohádce Nejkrásnější hádanka, vídali jsme ho i v seriálech. Teď je ale doma hlavně na divadelním jevišti, což je škoda. Vysokých fešáků totiž není na obrazovce nikdy dost.

"Divadlo mě baví, ani bych teď neměl na natáčení čas, protože zrovna od rána do večera zkouším muzikál Sibyla. Kdyby přišla hezká seriálová role, tak se tomu bránit nebudu, ale většinou jsem měl takovou zkušenost, že jsem vplul do nějakého seriálu, moje postava měla hned nějaký problém, psychicky zranila nějakou holku a pak jsem zase brzo skončil. Byl bych rád, kdyby ta další role, která by přišla, byla už na trochu delší dobu, žádný floutek, ale něco serióznějšího," přeje si herec.

V muzikálu ovšem hraje opět spíše zápornou roli. "Moje postava je jmenuje Ezra, je to takový intrikán na dvoře krále Šalamouna a nelibě nese to, že by Sibyla, kterou si král ke dvoru přivedl, mohla změnit poměry v zemi," popsal. "Záporné postavy mám rád, ale ve skutečnosti jsem spíš rytíř. V záporných postavách je obvykle víc co hrát, než když dostanete roli klaďase. Ale mám rád jakoukoliv postavu, když je dobře napsaná," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám