Hlavní obsah
Článek

Ještě když tvořila pár se svou filmovou láskou ze Stmívání Robertem Pattinsonem (37), byla Kristen Stewart (33) krásná jako obrázek a jménu své postavy Belly dělala čest. Jenže pak se nechala svést ženatým režisérem a pohádkový vztah s Robertem šel tak říkajíc do kytek. Dlouho to vypadalo, že se Kristen nemůže z kopaček vzpamatovat, než jsme ji s vizáží kluka začali vídat po boku žen. Převážně pak její asistentky Alicie Cargile. I tento románek už odvál čas. Kristen má ale nejspíš už nový objev...

Herečku před pár dny přistihli fotografové s neznámou slečnou, která se k ní docela měla... Poněkud alternativně vypadající bohémka s lenonkami a culíčkem na temeni Stewart držela okolo krku a ta ji po chvíli za ruku i chytila.

Poté, co se Kristen loni rozešla s Alicií, byla v říjnu mediálně spojována ještě s jednadvacetiletou rockerkou Lyndsey Gunnulfsen známou také jako Lynn Gvnn vystupující s hardcore kapelou PVRIS.

„Kristen se přijela za Lynn podívat do New Yorku na její vystoupení. Byly spolu i v zákulisí. Celá skupina ví, že se vídají,“ řekl zdroj magazínu Heat.

Jak se zdá, Kristen skutečně nadobro přesedlala na něžnější pohlaví...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám