Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) už se těší na premiéru muzikálu Sibyla, protože jí skončí to nejhorší dojíždění z Brna do Prahy. "Zkouškové období je ta největší šichta. Dá se to zvládnout, ale někdy to drhne. To dojíždění není moc komfortní. Ale z lásky k profesi se dají překážky překonat," míní.

Někdy jezdí na otočku, jindy ale v Praze přespává. To když má závazky několik dní po sobě. A přiznává, že se jí stýská po rodině. "Po premiéře asi vyhledám psychologa. Ne, samozřejmě, že to zvládám. Těch informací a práce je tolik, že to aspoň na chvíli vytěsní vzpomínky a myšlenky na rodinu, co teď asi dělají. Jak to babička a tatínek i kluci zvládají," vysvětlila.

"Mám strašně šikovné kluky i rodinu. Jsou výborný tým a všechno do sebe skvěle zapadá," řekla nám Ilona a ujistila nás, že se do brněnského domova nevrací tak, aby se brodila v binci, řešila haldy neumytého nádobí a špinavou vanu. I když něco na tom samozřejmě je.

"Je to autogenní trénink. Vím, že čurbes nemá nožičky a není lekavý. Kdybych přijela domů, vybafla na něj a měl ty nožičky, tak by prchnul. Jsem psychicky smířená s tím, že to zbyde na mne, tak proč se rozčilovat a stresovat, když brod je ještě daleko," smála se.

Na zkoušce muzikálu, kde jsme s Ilonou mluvili, jí to slušelo jako už dlouho ne. Jen nás trochu překvapil výběr její obuvi. Zkoušela v červených teniskách. "Ty jsem si koupila před devíti lety, když jsem ještě bydlela v Praze.  A jak jsem se několik let neustále stěhovala, tak jsem je někam tak úžasně schovala, že jsem je objevila až teď. Takže nejsou úplně in, ale jsou úplně nové," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám