Hlavní obsah
Článek

Chudák Bernie Ecclestone (85) nemá na stará kolena trochu klidu. Nejenže je rozhořčen nad současnou podobou F1, v jejímž čele stojí už třicet let a v níž mu nyní vadí její předvídatelnost a nadržování dvěma největším automobilovým stájím, ale vrásky na čele mu přidělávají i jeho dcery. Konkrétně tedy jejich manželé. Oba jsou to totiž pěkní dárečci...

Před dvěma týdny prosáklo na veřejnost, že manžel jeho starší dcery Tamary (31) Jay Rutland (34) měl mít co dočinění s překupníkem drog a zbraní Jamesem Tarrantem. Rutland je momentálně obviněný z toho, že byl v roce 2010 zapletený do nelegálního obchodu. Nyní má ovšem problém i choť Ecclestonovy mladší dcery Petry (27) James Stunt (33). Excentrický zbohatlík s vášní pro rychlá auta totiž čelí žalobě kvůli ublížení na zdraví, kterou proti němu podal jeho komorník Carl Hajik. Stunt jej měl prý ponižovat, napadat, plivat na něj a nadávat mu kvůli jeho homosexuální orientaci.

Tchán Ecclestone zatím mlčí a zřejmě to tak i zůstane. Rodinný přítel se nechal slyšet: „Bernie o tom nebude mluvit, jelikož se velice obává, že by přišel o svůj vztah s dcerami. Holky konečně vzaly na milost jeho novou ženu Fabianu a on to nechce pokazit. Ale obává se, co se bude dít dál.“ Tamara i Petra mají s vypečenými manžílky už i děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám